Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 200 γρ σπορέλαιο με 200 γρ ζάχαρη, 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ και 1/2 κ.γ σόδα, 200 γρ χυμό πορτοκάλι και ξύσμα από 1 πορτοκαλί.
Προσθέτουμε 600 γρ. αλεύρι, ζυμώνουμε καλά και φτιάχνουμε τα κουλουράκια.
Βάζουμε τα κουλουράκια σε ένα ταψί του φούρνου με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς για 20 λεπτά.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!