ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζω τα μανιτάρια και τα βάζω στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο, μία σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη και αλάτι.
Τα αφήνω να ψηθούν περίπου ένα τέταρτο στους 180 βαθμούς.
Μετά παίρνω τυρί κρέμα, κόβω κομματάκια μπέικον, πιπέρι και μαϊντανό, γεμίζω τα μανιτάρια μου και ρίχνω λίγο κεφαλοτύρι ή τυρί που λιώνει από πάνω,
Βάζω ξανά στο φούρνο και ψήνω στο γκριλ για 5 με 10 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!