Χοιρινό κρασάτο με πιλάφι


Μια συνταγή της κυρίας ‎Αριάνα Μεϊντανά για ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Χοιρινό κρασάτο με πιλάφι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε ένα κρεμμύδι, τρεις σκελίδες σκόρδο και μια πιπεριά.
Ρίχνουμε τα κομμάτια του χοιρινού και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Σβήνουμε με λευκό κρασί.
Στην συνέχεια ρίχνουμε μουστάρδα αφού πρώτα την έχουμε αραιώσει σε νερό.
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Φτιάχνουμε το πιλάφι μας με ζουμί από το χοιρινό.