Μπατζίνα πολύχρωμη με διάφορα λαχανικά



Μια συνταγή της κυρίας Pellumbesha Lumi για ΜΠΑΤΖΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μπατζίνα πολύχρωμη με διάφορα λαχανικά

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε 1 πράσο σε λεπτές ροδέλες, μία πιπεριά κόκκινη σε κυβάκια, 50 γρ σπανάκι κομμένο, 3 μέτρια καρότα και 4 μέτριες πατάτες τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη. 
Τα τοποθετούμε σε ένα σκεύος.
Σε ένα μπολ χτυπάμε 4 αυγά, προσθέτουμε 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, 4 κ.σ γάλα, 4 κ.σ γεμάτες αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ, αλάτι, πιπέρι και λίγο φρέσκο μαϊντανό.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα στα λαχανικά. 
Ανακατεύουμε με δύο πιρούνια όλα μαζί και τα ρίχνουμε πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20 λεπτά.
Μετά προσθέτουμε 100 γρ. τριμμένο πεκορίνο και μαύρο σουσάμι και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά ακόμα, μέχρι να πάρει ωραία χρώμα.