Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια



Μια συνταγή της κυρίας ‎Αριάνα Μεϊντανά για ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι ελιά
ντομάτα (φρέσκια, πελτές και κονκασέ)
1 κρεμμύδι ξηρό μεγάλο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
3 - 4 σκελίδες σκόρδο
κόκκινο κρασί
3 - 4 κόκκους μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα
μαϊντανός
2 καρότα (λίγο τριμμένο και το υπόλοιπο σε μικρά κομμάτια)
αλάτι - πιπέρι
λάδι
λίγο νεράκι

Εκτέλεση
Σοτάρω το κρέας μου σε λίγο λάδι μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
Στη συνέχεια ρίχνω τα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδου και συνεχίζω το σοτάρισμα.
Σβήνω με το κρασί.
Ρίχνω τους χυμούς ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ξύλο κανέλας, μπαχάρι, καρότα, νεράκι.
Λίγο πριν το βγάλω ρίχνω και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σε μέτρια φωτιά για μιάμιση ώρα.
Σερβίρω με τα μακαρόνια μου Ν.6 και μπόλικο τυράκι τριμμένο..