ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΡΟΥΦΑΣ
ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ! ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΗ! ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΡΟΥΦΑΣ!
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
5 αυγα,
125 γρ. ζαχαρη,
155 γρ. αλευρι Φαριναπ κοσκινισμενο,
1 βανιλια
Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη να φουσκωσουν.
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε δοσεις το αλευρι και τη βανιλια.
Μοιραζουμε το μείγμα σε 3 ποτηρια και βαζουμε λαδόκολλα σε τσερκι (26Νο) ριχνουμε το πρωτο μείγμα και το ψηνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστασεις για 10 λεπτα.
Η ιδια διαδικασια για ολα.
Τα αφηνουμε να κρυωσουν.
Εαν θελουμε ψηνουμε το μείγμα ολο μαζι για να γινει ενα παντεσπανι και να το κοψουμε.
ΣΙΡΟΠΙ
Βραζουμε 1 νεροπότηρο νερο με 1 νεροπότηρο ζαχαρη για 2 λεπτά.
Το αφηνουμε να κρυωσει.
ΣΑΝΤΙΓΊ::
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλλικο κουτι με 300 γρ αχνη ζαχαρη και 2 κ.σ. γαλα φρεσκο.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Βαζουμε στο τσερκι τον ενα πατο και σιροπιαζουμε με κουταλι.
Ριχνουμε σαντιγί, την ισιωνουμε και βαζουμε πανω της τρουφα.
Συνεχιζουμε ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα, σαντιγί, τρουφα.
Τελειωνουμε ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα, σαντιγί και διακοσμουμε οπως θελουμε.
125 γρ. ζαχαρη,
155 γρ. αλευρι Φαριναπ κοσκινισμενο,
1 βανιλια
Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη να φουσκωσουν.
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε δοσεις το αλευρι και τη βανιλια.
Μοιραζουμε το μείγμα σε 3 ποτηρια και βαζουμε λαδόκολλα σε τσερκι (26Νο) ριχνουμε το πρωτο μείγμα και το ψηνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστασεις για 10 λεπτα.
Η ιδια διαδικασια για ολα.
Τα αφηνουμε να κρυωσουν.
Εαν θελουμε ψηνουμε το μείγμα ολο μαζι για να γινει ενα παντεσπανι και να το κοψουμε.
ΣΙΡΟΠΙ
Βραζουμε 1 νεροπότηρο νερο με 1 νεροπότηρο ζαχαρη για 2 λεπτά.
Το αφηνουμε να κρυωσει.
ΣΑΝΤΙΓΊ::
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλλικο κουτι με 300 γρ αχνη ζαχαρη και 2 κ.σ. γαλα φρεσκο.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Βαζουμε στο τσερκι τον ενα πατο και σιροπιαζουμε με κουταλι.
Ριχνουμε σαντιγί, την ισιωνουμε και βαζουμε πανω της τρουφα.
Συνεχιζουμε ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα, σαντιγί, τρουφα.
Τελειωνουμε ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα, σαντιγί και διακοσμουμε οπως θελουμε.