Μια συνταγή της κυρίας Rania Mantopoulou για
ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ από την ομάδα στο Facebook
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣΤσιπούρες στη λαδόκολλα
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα ψάρια μας καλά, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε.
Χαράζουμε τα πλαϊνά, αλατοπιπερώνουμε από έξω αλλά και μέσα στην κοιλιά και τη γεμίζουμε με φέτες λεμονιού και φρέσκο μαϊντανό.
Απλώνουμε πάνω στην λαδόκολλα (κάθε ψάρι τη δική του λαδόκολλα), περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ρίγανη και λίγο ξύσμα λεμονιού.
Κλείνουμε την λαδόκολλα και για να μην ανοίξει κατά τη διάρκεια του ψησίματος πιάνουμε τις δύο άκρες με οδοντογλυφίδες.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Λουκούμι!!