Τορτίγιες με τόνο


ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ 


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι τις τορτίγιες.
  2. Ανακατεύουμε 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με 1 κ.σ άνηθο, αλάτι, πιπέρι και αλείφουμε την τορτίγια.
  3. Βάζουμε ένα φύλλο μαρούλι και ανακατεύουμε 250 γρ. τόνο με 1 κ.γ. ταμπάσκο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1 κ.σ. μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και το βάζουμε από πάνω.
  4. Κόβουμε 3 καρότα σε στικς, τα προσθέτουμε από πάνω και επιπλέον μαρούλι ψιλοκομμένο και τα κλείνουμε σαν φάκελο.
  5. Βγαίνουν 4 μεγάλες τορτιγιες εγώ έβαλα ολικής.


Δημιουργός συνταγής: Δωρα Περρου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!