Χαλβάς με σιρόπι εσπεριδοειδών



ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ 


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 ποτηρι λαδι ελαφρυ, 
2 ποτηρια σιμιγδαλι χοντρο 
3 ποτηρια σιροπι εσπεριδοειδων απο γλυκά του κουταλιού που εχουν τελειωσει. Κραταμε το σιροπι που το αραιωνουμε λιγο με νερακι.

Καβουρδιζουμε το σιμιγδαλι στο λαδι και οταν παρει το χρωμα που θελουμε, ριχνουμε χλιαρο το σιροπι. 
Χαμηλωνουμε τη φωτια .
Προσεχουμε τις φουσκαλες απ το βρασμο. 
Ανακατεύουμε μεχρι να φανει η βαση της κατσαρολας. 
Αυτο ειναι ολο!
Διακοσμουμε με σαλσα φραουλας ή μαρμελαδα φραουλας ή σοκολάτα ή Μερέντα!


Δημιουργός συνταγής: Maria Xatzhstamatioy

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!