
ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζω στη χύτρα μου ελαιόλαδο, παίρνω 3 ή 4 φιλέτα και τα περνάω από το λάδι.
- Τα βάζω σε ένα πιάτο.
- Στο ίδιο λάδι τσιγαρίζω ένα κρεμμύδι, πιπεριές, καρότα και λίγα μανιτάρια.
- Μετά βάζω και τα φιλετάκια, ρίχνω ένα κουταλάκι του γλυκού κάρυ, χυμό από 2 λεμόνια, αλάτι, πιπέρι, δυο - τρεις κόκκους πιπέρι πολύχρωμο, προσθέτω 3 ποτήρια νερό, κλείνω τη χύτρα και το αφήνω να βράσει περίπου 45 λεπτά.
- Μετά ανοίγω τη χύτρα, λιώνω σε λίγο νεράκι 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ, το ρίχνω μέσα και το αφήνω να δέσει και αφήνω όση σάλτσα θέλω.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
