Τσιζκέικ με γιαούρτι



ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


Υλικά
1 πακέτο μπισκότα Digestive
150 γρ. Βιτάμ
500 γρ. γιαούρτι 10% λιπαρά
400 γρ. τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Μαρμελάδα βατόμουρο

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα.
Λιώνουμε το Βιτάμ και το ανακατεύουμε με τα μπισκότα.
Βάζουμε το μείγμα σε αποσπώμενη φόρμα 26 εκ.
Χτυπάμε το γιαούρτι, το τυρί Φιλαδέλφεια και την άχνη για 5 λεπτά.
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα.
Βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες να παγώσει.
Τέλος απλώνουμε τη μαρμελάδα.


Δημιουργός συνταγής: Γιούλα Λαμπρογεωργου