ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ---> Μια συνταγή της κυρίας Niki Poulla εκτελεσμένη από την κυρία Sophia Gazi στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Χαλβάς με ινδοκάρυδο και και πορτοκάλι
Απλά υπέροχη συνταγή
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα ινδοκάρυδο
3 κούπες ζάχαρη
1 βανίλια
1/2 κούπα σπορέλαιο
1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα του...
4 κούπες νερό
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το λάδι, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το ξύσμα και την βανίλια.
Αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά.
Έπειτα βάζουμε το σιμιγδάλι και το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε έως ότου απορροφηθούν τα υγρά και ξεκολλάει ο χαλβάς μας από τα τοιχώματα.
Τον βάζουμε στην φόρμα μας και σερβίρουμε μόλις κρυώσει.
Πασπαλίζουμε με έξτρα ινδοκάρυδο.
Πασπαλίζουμε με έξτρα ινδοκάρυδο.