Μια συνταγή της κυρίας Laureta Cenkaj Hamataj για ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Τσιζκέικ με μαρμελάδα ροδάκινο
Υλικα για τη συνταγη
500 γρ μπισκοτα digestive
100 γρ βουτυρο
600 γρ τυρι κρέμα Φιλαδελφεια
500 γρ φυτικη κρεμα γάλακτος που είναι γλυκιά
500 γρ μαρμελαδα ροδακινο
2 Ροδάκινα για την διακόσμηση
Εκτελεση
Τριβουμε τα μπισκοτα στο μούλτι.
Λιωνουμε το βουτυρο και ανακατεύουμε καλά με τα τριμμένα μπισκότα.
Παίρνουμε ενα τσέρκι στρογγυλό, στρωνουμε τα τριμμενα μπισκοτα και βαζουμε στο ψυγειο για 30 λεπτά.
Για την κρέμα
Χτυπαμε πρωτα την κρεμα γάλακτος.
Μετα ριχνουμε το Φιλαδελφεια σιγα - σιγα και χτυπαμε μεχρι να σφιξει η κρεμα
Στο τελος ριχνουμε τη μαρμελαδα.
Τα ανακατευουμε ολα μαζι για ενα λεπτο και ειναι ετοιμο.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα στο τσέρκι και το ξαναβαζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες,
Στολιζουμε με οτι θελουμε, εγω εβαλα φετες απο ροδακινο, και ειναι ετοιμο!