ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥλικάΧοιρινό κότσι
Πατάτες
Ρίγανη ,θυμάρι ,αλάτι ,πιπέρι ,κόκκινη γλυκιά πάπρικα, σκόνη σκόρδου.
2 σκελίδες σκόρδο.
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο και νεράκι
Εκτέλεση
Βάζουμε το κότσι στο ταψί το οποίο το έχουμε από το βράδυ με αλάτι, σκόνη σκόρδου, θυμάρι, κόκκινη γλυκιά πάπρικα και πιπέρι στο ψυγείο.
Το δικό μου είναι μαριναρισμένο από το Χασάπη.
Κόβουμε πατάτες, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ελαιόλαδο, σκορδάκι και νεράκι.
Ψήνουμε σε αντιστάσεις το φαγητό και σε προθερμασμένο φούρνο για κανένα δίωρο.
Την πρώτη 1:30 ώρα θα είναι σκεπασμένο με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Μετά ανοίγουμε για να κάνει χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou