Μπισκοτάκια βουτύρου



ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ


ΥΛΙΚΑ
140 γρ βουτυρο μαλακο,
100 γρ αχνη ζαχαρη,
3 κροκους αυγων,
1 βανιλια,
200 γρ. αλευρι Φαρινάπ κοσκινισμενο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε το βουτυρο με την αχνη για 15 λεπτα.
Ριχνουμε εναν - εναν τους κροκους με τη βανιλια και χτυπαμε για 2 λεπτα.
Σταματαμε το μιξερ, ριχνουμε σε δοσεις το αλευρι και ανακατευουμε με μαριζ.
Στη συνεχεια πλαθουμε σε οτι σχεδιο θελουμε, τα βαζουμε πάνω σε λαδοκολα στο ταψι και τα ψηνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στη μεσαια σχαρα για 15 λεπτα.
Τα βγαζουμε και τα αφηνουμε να κρυωσουν χωρις να τα μετακινησουμε.
Στη συνεχεια εαν θελουμε τα βουταμε σε σοκολατα και καρυδα.