Σοτάρουμε το μοσχάρι στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε και το κρεμμύδι.
Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και τα υπόλοιπα μπαχαρικά και βράζουμε μέχρι να γίνει. (Προσθέτουμε όσο ζεστό νεράκι χρειαστεί μέχρι να βράσει το κρέας).
Έβρασα και το ρυζάκι μέσα στο ζουμί από το κρέας κι έγινε μούρλια. (Μόλις το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα όσο ρύζι θέλουμε φροντίζοντας να έχει το ανάλογο νερό, προσθέτουμε όσο ζεστό νερό χρειάζεται).
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!