ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTO BELLO
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω λάδι στο τηγάνι μαζί με ένα ξερό κρεμμύδι κομμένο σε καρέ, 6 σκελίδες σκόρδο σε φέτες και 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα.
Τα αχνίζω με λίγο αλάτι.
Έχω κόψει τα μανιτάρια σε χοντρά κομμάτια τα ρίχνω στο τηγάνι και ανακατεύω μέχρι να μαλακώσουν.
Σβήνω με μισό φλιτζανάκι του καφέ κρασί άσπρο.
Τα αχνίζω με λίγο αλάτι.
Έχω κόψει τα μανιτάρια σε χοντρά κομμάτια τα ρίχνω στο τηγάνι και ανακατεύω μέχρι να μαλακώσουν.
Σβήνω με μισό φλιτζανάκι του καφέ κρασί άσπρο.
Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνω πιπέρι, ρίγανη και ένα φλιτζανάκι του καφέ ξύδι.
Ψήνω για 2 με 3 λεπτά και σερβίρω με λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.
Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου