ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ
Πως να φτιάξετε σωστά Πασχαλινά κουλουράκια με όλα τα μυστικά!
Φτιάχνονται εύκολα με επαγγελματικό αποτέλεσμα
Καλύτερα και από φούρνο!
Υλικά
- 750 γρ αλεύρι μαλακό
- 270 γρ ζάχαρη άχνη
- 3 μέτρια αυγά
- 250 γρ λιωμένο βούτυρο ( σε θερμοκρασία δωματίου)
- 50 γρ χυμό πορτοκάλι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο)
- 2 γρ Μαστίχα ( 5 Δάκρυα)
- 1/2 κ.γ. μαχλέπι
- 2 βανιλίνες
- 1/4 κ.γ. κακουλέ ( κάρδαμο)
- 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Για το άλειμμα
- 1 αυγό
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί