Κατσικάκι λεμονάτο στη γάστρα με πατάτες baby



ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ BABY


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πολύ απλά σοτάρουμε το κρέας με κρεμμύδι και σκόρδο και κάνουμε μια καλή βράση.
  2. Βάζουμε στη γάστρα με πατατούλες baby με τη φλούδα τους πολύ καλά πλυμένες, μουστάρδα, ρίγανη, πιπέρι, το χυμό 2 λεμονιών, ελαιόλαδο και 1 φλ. νερό.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με σκεπασμένη γάστρα (ή σε ταψί πάρα πολύ καλά κλεισμένο με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο) και έπειτα ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα, μέχρι να ψηθεί το κρέας και να ροδίσει και να πιουν το νερό και να μελώσουν οι πατάτες.


Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis 
 
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget