
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβω περίπου 250 γρ. φέτα και 100 γρ. ρεγκάτο ή γκούντα (εγώ βάζω λίγο παραπάνω φέτα).
Λαδώνω ένα ταψάκι 22εκ.και τοποθετώ το πρώτο φύλλο (χρησιμοποιώ Ζαγορίσιο, ή κάποιο χωριάτικο φύλλο κρούστας)
Από πάνω βάζω τα τυριά και στη συνέχεια βάζω το άλλο φύλλο,
Λαδώνω και βάζω τυριά, αυτό το κάνω μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα
Στην συνέχεια χτυπάω 3 αυγά με 1 κουτάκι σόδα, κόβω την πίτα, το ρίχνω από πάνω και πασπαλίζω με σουσάμι.
Ψήνω στον αέρα, στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει, περίπου 40 λεπτά.

Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη, συνταγή Μένια Στεφοπούλου
