Μια συνταγή της κυρίας Βικυς Γκαρλα Σαρλη για ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μουστοκούλουρα τραγανά και αφράτα
2 ποτήρια σπορέλαιο,
2 ποτήρια μούστο,
1 ποτήρι ζάχαρη,
1/2 ποτηράκι κρασιού κονιάκ μαζί με 1 κ.γ. σόδα,
1 κ.γ. κανελογαρύφαλλα,
1 κ.γ. μπέικιν,
μια πρέζα αλάτι,
1,5 κιλό αλεύρι γ.ο.χ. και λίγο περισσότερο, θα το δείτε να γίνει μια όμορφη μαλακή ζύμη
Ψήσιμο στους 160 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά.
Εγώ έβαλα και σουσάμι από πάνω.