Ενώ βραζουν, σε βαθυ τηγανι σοταρουμε το κρεμμυδι, λιγο το σπανακι, φρεσκο κρεμυδακι αν εχουμε, σέλινο, εγω εριξα και ξυσμα απο λεμόνι ταιριαζει στο σπανακι, δυο ντοματες στον τριφτη, αλατι, πιπερι, συμπληρωνουμε λαδι και οταν εχουν μισοβρασει τα ρεβυθια τα ριχνουμε στην κατσαρολα.
Συνεχιζουμε ακομη είκοσι λεπτά με μισή ωρα.
Αν θέλουμε ρίχνουμε χυμό λεμονιού και ετοιμα τα ρεβύθια μας.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!