Μεσογειακή μακαρονάδα με ψητά ντοματίνια



ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ


Ονειρεμένη και ελαφριά!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ταψί βάζω λαδόκολλα και κόβω πιπεριά κόκκινη, ένα κρεμμύδι σε φέτες, φετακια σκόρδου και μπόλικα ντοματίνια. 
  2. Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγη ζάχαρη και λίγο λάδι και ψήνω για περίπου 20 λεπτά, ενώ παράλληλα βράζω και τα μακαρόνια. 
  3. Όταν γίνουν τα ντοματίνια τα μεταφέρω όλα στο μούλτι μαζί με λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου ( κράτησα λίγα για ντεκόρ) πολτοποιω και ανακατεύω με τα στραγγισμενα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα. 
  4. Παρμεζάνα ή οποιοδήποτε τυρί από πάνω και απόλαυση!


Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget