Τα έκοψα κομμάτια, στην γάστρα μαζί με χυμό ντομάτας, πάπρικα γλυκιά, λίγο ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, μπαχάρι, ρίγανη, θυμάρι, λίγο γαρύφαλλο σκόνη, λίγο σκόρδο σκόνη, κουρκουμά, κόκκους πιπέρι, λάδι, λίγο ξίδι και λίγο νερό.
Όλα ανακάτεμα καλό, ψήσιμο με κλειστό καπάκι σε αντιστάσεις στους 220βαθμούς για περίπου 2 ώρες μέχρι να τραβήξει όλα τα υγρά.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!