ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΛΕΜΟΝΟΡΙΓΑΝΑΤΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΡΥΖΑΚΙ
Η γεύση του απίστευτη, συνταγή της Γκόλφως μας.
Υλικά
4 μερίδες αρνάκι
1 κρεμμύδι ξηρό τριμμένο
1 καρότο κυβάκια ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
λίγο σκόρδο
1 λεμόνι στυμμένο
1 κουταλιά κορν φλάουρ
αλάτι,
4 μερίδες αρνάκι
1 κρεμμύδι ξηρό τριμμένο
1 καρότο κυβάκια ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
λίγο σκόρδο
1 λεμόνι στυμμένο
1 κουταλιά κορν φλάουρ
αλάτι,
πιπέρι,
κουρκουμά.
Εκτέλεση
Σε ελαιόλαδο βάζουμε το αρνάκι να πάρει ελαφρύ χρώμα και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, το αλάτι, πιπέρι, και τον κουρκουμά.
Σε ελαιόλαδο βάζουμε το αρνάκι να πάρει ελαφρύ χρώμα και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, το αλάτι, πιπέρι, και τον κουρκουμά.
Τσιγαρίζουμε 5 λεπτά ακόμη και ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό.
Βράζουμε σε χύτρα για 20 λεπτά.
Κατόπιν αφαιρούμε το καπάκι, βράζουμε λίγο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ αραιωμένο μέσα στο λεμόνι και κουνάμε την κατσαρόλα.
Μόλις πάρει δυο βράσεις και πήξει ελαφρώς είναι έτοιμο!