Κοτόπουλο γιουβέτσι



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ 


Ζουμερό - ζουμερό γιουβετσάκι με κοτόπουλο σήμερα!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τσιγαρίζω την κότα σε λάδι, προσθέτω ντοματοχυμό, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, κουρκουμά, δάφνη και μπαχάρι. 
  2. Προσθέτω νερό. 
  3. Στα μισά του βρασμού προσθέτω 1 κουταλιά πελτέ αραιωμένο με λίγο νεράκι. 
  4. Όταν είναι έτοιμο, (φροντίζω να έχει αρκετό ζουμάκι) το γυρνάω στο ταψί που έχω βάλει το κριθαράκι.
  5. Ψήνω για περίπου 40 λεπτά. 
  6. Σερβίρω με τριμμένη γκούντα!


Δημιουργός συνταγής: El Sial

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!