
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ
Ζουμερό - ζουμερό γιουβετσάκι με κοτόπουλο σήμερα!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζω την κότα σε λάδι, προσθέτω ντοματοχυμό, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, κουρκουμά, δάφνη και μπαχάρι.
- Προσθέτω νερό.
- Στα μισά του βρασμού προσθέτω 1 κουταλιά πελτέ αραιωμένο με λίγο νεράκι.
- Όταν είναι έτοιμο, (φροντίζω να έχει αρκετό ζουμάκι) το γυρνάω στο ταψί που έχω βάλει το κριθαράκι.
- Ψήνω για περίπου 40 λεπτά.
- Σερβίρω με τριμμένη γκούντα!