Θεϊκό πανεύκολο μιλφέιγ



ΘΕΪΚΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΜΙΛΦΕΙΓ


ΜΙΛΦΕΙΓ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΣΥΝΤΑΓΗ:
Χρειαζομαστε Σφολιατινια - Κρεμα - Σαντιγι

ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ:
1 λιτρο γαλα φρεσκο,
5 κ.σ. ζαχαρη,
4 κ.σ. γεματες κορν φλαουρ,
2 κ.σ. γεματες αλευρι,
1 βανιλια,
50 γρ. βουτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βγαζουμε λιγο γαλα σε ενα μπολ και διαλυουμε το κορν φλάουρ - αλευρι.
Βαζουμε το υπολοιπο γαλα να ζεσταθει μαζι με τη ζαχαρη.
Ριχνουμε το μείγμα και ανακατευουμε στο χαμηλό να δέσει.
Την κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα την βανιλια και το βουτυρο σε κομματακια.
Αφηνουμε να λιωσει το βουτυρο μονο του και στη συνεχεια την ανακατευουμε διαρκως μεχρι να κρυωσει.
Τελος αφου εχει κρυωσει καλα την αφρατευουμε με το μιξερ.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ::
Βαζουμε στον πάτο από ένα τάπερ, ταψί ή τσέρι μια σειρα σφολιατινια.
Ριχνουμε την μιση κρεμα.
Πανω στην κρεμα ξανα σφολιατινια.
Βαζουμε την υπολοιπη κρεμα και κλεινουμε με σφολιατινια.

Κανουμε και τη ΣΑΝΤΙΓΊ:
Χτυπαμε 1 μορφατ, μεταλλικο κουτι, με 300 γρ. ζαχαρη αχνη και 2 κ.σ. γαλα φρεσκο.
Τη βαζουμε πανω στα σφολιατινια.
Τελος τριβουμε για διακοσμηση σφολιατινια.
Το βαζουμε στο ψυγειο ξεσκεπαστο.
Καλο θα ειναι να φαγωθει τις 2 πρωτες μερες για να ειναι τραγανο.
Γινεται και ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ με σφολιατινια νηστισιμα και γαλα καρυδας.