Τραγανά και μυρωδάτα μπισκότα λεμόνι



ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙ


Εύκολα και γρήγορα για να πιούμε το καφέ μας και όχι μόνο.
Σε μισή ώρα είναι έτοιμα.


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε 100 γρ. ζάχαρη, 90 γρ. ηλιέλαιο και 1 αυγό και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
  2. Προσθέτουμε χυμό από ένα λεμόνι πράσινο (ή κίτρινο) και ξύσμα από 2 λεμόνια και ανακατεύουμε. 
  3. Μετά ρίχνουμε 300 γρ. αλεύρι και μία κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ. 
  4. Ανακατεύουμε με την κουτάλα και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες 20γρ. 
  5. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε απόσταση η μία με την άλλη γιατί με το ψήσιμο θα απλώνονται. 
  6. Βγαίνουν με αυτά τα υλικά 28 κομμάτια. 
  7. Ρίχνουμε λίγη ζάχαρη άχνη από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
  8. Μόλις κρυώνουν τα βάζουμε σε ένα σκεύος με καπάκι. 
  9. Μπορούμε να τα φτιάξουμε αντί για λεμόνι με πορτοκαλί.


Δημιουργός συνταγής: Pellumbesha Lumi

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!