
ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙ
Εύκολα και γρήγορα για να πιούμε το καφέ μας και όχι μόνο.
Σε μισή ώρα είναι έτοιμα.
Σε μισή ώρα είναι έτοιμα.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε 100 γρ. ζάχαρη, 90 γρ. ηλιέλαιο και 1 αυγό και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
- Προσθέτουμε χυμό από ένα λεμόνι πράσινο (ή κίτρινο) και ξύσμα από 2 λεμόνια και ανακατεύουμε.
- Μετά ρίχνουμε 300 γρ. αλεύρι και μία κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ.
- Ανακατεύουμε με την κουτάλα και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες 20γρ.
- Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε απόσταση η μία με την άλλη γιατί με το ψήσιμο θα απλώνονται.
- Βγαίνουν με αυτά τα υλικά 28 κομμάτια.
- Ρίχνουμε λίγη ζάχαρη άχνη από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Μόλις κρυώνουν τα βάζουμε σε ένα σκεύος με καπάκι.
- Μπορούμε να τα φτιάξουμε αντί για λεμόνι με πορτοκαλί.