
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΣΤΑ ΠΗΛΙΝΑ
Γρήγορο και πεντανόστιμο φαγητό!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα ψήνουμε τiς πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά (μπορούμε και στο τηγάνι).
- Τις βαζουμε σε ένα σκεύος με καπάκι για να φύγει εύκολα ή φλούδα.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες, προσθέτουμε 5 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια, λίγο μπούκοβο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές, 3 αυγά χτυπημένα και 200 γρ. ανθότυρο και ανακατεύουμε.
- Γεμίζουμε τα πήλινα, βάζουμε από πάνω λίγη τριμμένη φέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.