ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ
Aφράτα και πολύ εύκολα
Για τη ζύμη:
1 μικρό ποτήρι γάλα,
1 ποτήρι νερό,
1/2 ποτήρι σπορέλαιο,
2 αυγά,
1 κ.σ. ζάχαρη,
1/2 κ.σ. αλάτι,
1 μπέικιν πάουντερ,
200 - 300 γρ. φέτα,
3,5 ποτήρια αλεύρι
Εκτέλεση:
Τα ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί, βάζω σε φόρμες από μια γεμάτη κουταλιά της σούπας και τα ψήνω στους 180 - 190° για 20 - 25λεπτα.
Δημιουργός συνταγής: Ιουλία Τζηκα
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
