Κέικ με ινδοκάρυδο



ΚΕΪΚ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Υλικά
1 μαργαρίνη με βούτυρο (εγώ έβαλα μισό και τα υπόλοιπα γραμμάρια ηλιέλαιο)
2 φλ. αλεύρι φαρίνα
1 1/4 φλ. ζάχαρη
1 φλ. ινδοκάρυδο
1 γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ.
4 αυγά
2 βανίλιες άρωμα
1 κ.σ. κονιάκ
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Σιρόπι
1 φλ. ζάχαρη
2 φλ. νερό
1 κ.γ. μέλι.
Βράσιμο όλα μαζί για 5 λεπτά.

Ψήσιμο στους 175 - 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου, ανάλογα το φούρνο.
Κρύο σιρόπι και ζεστό κέικ.

Είναι εξαιρετικό για μας που δεν θέλουμε πολύ γλυκές γεύσεις. γιατί δεν έχει πολλή ζάχαρη, ούτε μέσα, ούτε στο σιρόπι.
Τραβάει όσο χρειάζεται, χωρίς ν αφήνει ίχνος υγρασίας ούτε να σε ξελιγώνει. 
Αν κάποιος θέλει πιο γλυκό, ας βάλει περισσότερη ζάχαρη μέσα (1 1/2 κουπα ) ή στο σιρόπι.