Σούπα μοσχάρι με κριθαράκι



ΣΟΥΠΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα βάζω ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι και 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένα και 250 γρ. κριθαράκι.
Τα τσιγαρίζω όλα πολύ καλά.
Μετά βάζω την ντομάτα μου, αλάτι, πιπέρι και λίγη γλυκιά πάπρικα, προσθέτω μέχρι τη μέση της κατσαρόλας περίπου ζουμί σουρωμένο από το κρέας μου που έχω βράσει και προσθέτω και τα κομμάτια από το κρέας.
Περιμένω μέχρι να βράσει το κριθαράκι.


ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget