
ΒΟΥΤΥΡΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
50 γρ. άχνη,
150 γρ. αλεύρι,
100 γρ. τριμμένο αμύγδαλο ή φουντούκι,
2 κοφτά κ.γ. κανέλλα,
μια καλή τσιμπιά γαρύφαλλο και μια κάρδαμο,
1 κ.σ. κακάο
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.
Γεμιζουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας και γλασάρουμε με λιωμένη κουβερτούρα.





