Φρέσκες μικρές τηγανητές γαριδούλες



ΦΡΕΣΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τις αλεύρωσα με αλεύρι που μέσα έχω ανακατέψει 2 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό και τις τηγάνισα σε αρκετό καλαμποκέλαιο 1 - 2 λεπτά από κάθε μεριά.
Μετά τις έβαλα σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει το περιττό λάδι.
Απλά τέλειες!!!


Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!