
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Υλικά:
- 225 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 110 γρ. βούτυρο
- 1 κρέμα πατισερί Γιώτης
- 400 γρ. γάλα
- Φράουλες
- Λίγη άχνη για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi και λιώνουμε το βούτυρο.
- Ομογενοποιούμε τα δύο υλικά στη φόρμα τάρτας και τοποθετούμε για λίγα λεπτά στο ψυγείο.
- Χτυπάμε την κρέμα πατισερί με το γάλα.
- Πλένουμε τις φράουλες και αφού τις σκουπίσουμε καλά, τις κόβουμε σε κομμάτια.
- Απλώνουμε την κρέμα πατισερί στη βάση τάρτας που έχουμε φτιάξει και τοποθετούμε τις φράουλες. Γαρνίρουμε με λίγη άχνη.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου και η τάρτα μας είναι έτοιμη.
Δημιουργός συνταγής: Lena Paris