Μια συνταγή της κυρία Αναστασιας Βλαχου για ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ταραμοσαλάτα
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. άσπρο ταραμά
450 γρ. ψωμί βρεγμένο και καλά στυμμένο
300 γρ ελαιόλαδο
1 μικρό, ξερό κρεμμύδι τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
4 -5 σφηνάκια λεμόνι
150 γρ. άσπρο ταραμά
450 γρ. ψωμί βρεγμένο και καλά στυμμένο
300 γρ ελαιόλαδο
1 μικρό, ξερό κρεμμύδι τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
4 -5 σφηνάκια λεμόνι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε τον ταραμά στο μίξερ με λίγο από το ψωμί και το τριμμένο κρεμμύδι και αρχίζουμε το χτύπημα.
Βάζουμε τον ταραμά στο μίξερ με λίγο από το ψωμί και το τριμμένο κρεμμύδι και αρχίζουμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο σιγά - σιγά, λεμόνι, ψωμί βρεγμένο και στυμμένο καλά, πάλι λεμόνι και ελαιόλαδο, μέχρι να τελειώσει.