Πρασοτυρόπιτα και το κόλπο για εύκολο, τραγανό και αφράτο φύλλο για πίτες (Βίντεο)

ΠΡΑΣΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ


Υλικά

  • 700 γρ. πράσα
  • 150 γρ. ελαιόλαδο
  • 1/2 πιπεριά Φλωρίνης
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2 κουταλιές μαϊντανό
  • 2 κουταλιές άνηθο
  • 200 γρ. γάλα Νουνού η ότι έχετε
  • 1 αυγό
  • 250 γρ. φέτα
  • αλάτι λίγο
  • πιπέρι
  • 500 γρ. φύλλα κρούστας

Μείγμα για τα φύλλα ανάμεσα θα χτυπήσετε
  • 2 κουταλιές γιαούρτι ότι έχετε
  • 2 κουταλιές ηλιέλαιο
  • λίγο νερό να αραιώσουμε το μίγμα ώστε να φτάσει για τα φύλλα και το υπόλοιπο για την επικάλυψη.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
  • 1 αυγό +ότι περισσέψει από το γιαούρτι που θα τα έχουμε χτυπήσει και με αυτό θα αλείψουμε την πίτα μας...αν δεν σας περισσεύει μίγμα γιαουρτιού απλά συμπληρωστε
  • Σουσάμι αν σας αρέσει .

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!