ΠΡΑΣΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
Υλικά
- 700 γρ. πράσα
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 κουταλιές μαϊντανό
- 2 κουταλιές άνηθο
- 200 γρ. γάλα Νουνού η ότι έχετε
- 1 αυγό
- 250 γρ. φέτα
- αλάτι λίγο
- πιπέρι
- 500 γρ. φύλλα κρούστας
Μείγμα για τα φύλλα ανάμεσα θα χτυπήσετε
- 2 κουταλιές γιαούρτι ότι έχετε
- 2 κουταλιές ηλιέλαιο
- λίγο νερό να αραιώσουμε το μίγμα ώστε να φτάσει για τα φύλλα και το υπόλοιπο για την επικάλυψη.
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
- 1 αυγό +ότι περισσέψει από το γιαούρτι που θα τα έχουμε χτυπήσει και με αυτό θα αλείψουμε την πίτα μας...αν δεν σας περισσεύει μίγμα γιαουρτιού απλά συμπληρωστε
- Σουσάμι αν σας αρέσει .
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού
