Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και μανιτάρια



ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


Μια μοναδική μακαρονάδα για όσους αγαπούν τα μανιτάρια.
Είναι απλή κι απίθανη!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζω τα μακαρόνια.
  2. Σε άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζω ένα πολύ μικρό λεπτοκομμένο κρεμμύδι, συμπληρώνω σάλτσα ντομάτας, μια σκελίδα σκόρδο, σάλτσα πιπεριάς, αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, κουρκουμά και μια πρέζα γαρύφαλλο.
  3. Συμπληρώνω νερό από τα μακαρόνια που βράζουν.
  4. Αφήνω να δέσει και προς το τέλος βάζω και τα μανιτάρια.
  5. Γυρίζω τα μακαρόνια με τσιμπίδα, (χωρίς το νερό τους δηλαδή) στο σκεύος της σάλτσας. 
  6. Τα φέρνω μια γύρα να πάει παντού η σάλτσα. 
  7. Κλείνω το καπάκι κι αφήνω να ρουφήξει τη νοστιμιά της σάλτσας το ζυμαρικό. 
  8. Σερβίρω μετά από 4 λεπτά.


Δημιουργός συνταγής: El Sial

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!