
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Μια μοναδική μακαρονάδα για όσους αγαπούν τα μανιτάρια.
Είναι απλή κι απίθανη!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζω τα μακαρόνια.
- Σε άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζω ένα πολύ μικρό λεπτοκομμένο κρεμμύδι, συμπληρώνω σάλτσα ντομάτας, μια σκελίδα σκόρδο, σάλτσα πιπεριάς, αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, κουρκουμά και μια πρέζα γαρύφαλλο.
- Συμπληρώνω νερό από τα μακαρόνια που βράζουν.
- Αφήνω να δέσει και προς το τέλος βάζω και τα μανιτάρια.
- Γυρίζω τα μακαρόνια με τσιμπίδα, (χωρίς το νερό τους δηλαδή) στο σκεύος της σάλτσας.
- Τα φέρνω μια γύρα να πάει παντού η σάλτσα.
- Κλείνω το καπάκι κι αφήνω να ρουφήξει τη νοστιμιά της σάλτσας το ζυμαρικό.
- Σερβίρω μετά από 4 λεπτά.