
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
Υλικά
- 8 μανιτάρια porto bello
- 150 gr. γαλοπούλα καπνιστή
- 5 φέτες μπέικον
- 200 gr. Dirollo Cottage
- 300 gr. Dirollo Mix
- Μαϊντανό
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Με μια νωπή πετσέτα καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι τους.
- Ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τη γαλοπούλα σε κύβους, το μπέικον, προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι και το Dirollo Cottage.
- Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε πυρίμαχο σκεύος τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και γεμίζουμε με το μείγμα του Dirollo Cottage.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.
- Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε Dirollo Mix πάνω από κάθε μανιτάρι και ξαναψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΠΗΓΗ: tasosgiatsis
