ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTO BELLO ΣΟΤΕ
2 κεσεδάκια μανιτάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ξερό σε κύβους
5 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι
και το χυμό από ένα λεμόνι
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω λάδι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και αλάτι και τα αχνίζω.
Ρίχνω τα μανιτάρια, ανακατεύω και σκεπάζω με το καπάκι για 5 λεπτά.
Σβήνω με το κρασί και αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνω το χυμό από ένα λεμόνι, αφήνω για 2 λεπτά και σερβίρω με λίγο μαϊντανό.
Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου