
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Πεντανόστιμο φαγάκι!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα 2 κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε σε πλασωτέ κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε.
- Προσθέτουμε τα 2 πράσα ψιλοκομμένα και 2 καρότα όχι ροδέλες αλλά σε κύβους!
- Επίσης προσθέτουμε μια σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη.
- Ρίχνουμε θυμάρι φρέσκο και λίγη ζάχαρη για να καραμελώσουν τα λαχανικά, αλάτι και πιπέρι και λίγο μπούκοβο.
- Ρίχνουμε 1 κύβο λαχανικών και αφήνουμε να βράσει περίπου 10 λεπτά.
- Όταν περάσουν τα 10 λεπτά ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί και 1 ντομάτα φρέσκια τριμμένη.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 15 λεπτά αφού ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά.