Ριζότο θαλασσινών



ΡΙΖΟΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ


Το πρώτο ριζότο θαλασσινών του καλοκαιριού είναι γεγονός!!!!! 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγάρισα σε πλασωτέ κατσαρόλα με λάδι κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά, καρότο, διάφορα μυρωδικά και μανιτάρια και έσβησα με κρασί,
Άφησα να πάρουν μια βράση κι έριξα ντομάτα.
Χαμήλωσα και σκέπασα για περίπου 10 λεπτά.
Έριξα μέσα γαρίδες και μύδια, έφερα 2 βόλτες και έριξα μέσα 1,5 κούπα ρύζι μπασμάτι.
Συμπλήρωσα νερό και αλατοπίπερο, χαμήλωσα πολύ και σκέπασα με το καπάκι.
Άνοιγα να τσεκΆρω αν χρειάζεται νερό μέχρι να βράσει το ρύζι.
Σε περίπου 10 λεπτά είναι έτοιμο.



Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget