Κέικ με σοκολάτα



ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 5 αυγά με 2 κούπες ζάχαρη.
Προσθέτουμε 1 κούπα ηλιέλαιο, 1 κούπα με μισό γάλα και μισό χυμό πορτοκάλι, 2,5 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις, 1 μπέικιν πάουντερ, 2 βανίλιες, ξύσμα από 1 πορτοκάλι και 1 φακελάκι σταγόνες σοκολάτας.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για τρία τέταρτα.

Σοκολάτα
250 γρ. κρέμα γάλακτος τη ζεσταίνουμε, όχι να βράσει.
Ρίχνουμε 200 γρ. κουβερτούρα, 1 κουτάλια ηλιέλαιο, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο κέικ αφού έχει κρυώσει.


Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Στεργιου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες συνταγές στο Google News!