Ρολάκια από φιλέτο μπούτι κότας
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα έβαλα μέσα σε χυμό λεμονιού, πορτοκαλιού, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και μουστάρδα.
Τα έβαλα μέσα σε χυμό λεμονιού, πορτοκαλιού, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και μουστάρδα.
Ένα - ένα τα τύλιξα σαν καραμέλες με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Μέσα έβαλα από μία φέτα γκούντα διπλωμένη και προσούτο.
Ψήσιμο περίπου 45 λεπτά.
Τα έβγαλα από τα χαρτιά και τα τοποθέτησα σε πυρίμαχο σκεύος βάζοντας από πάνω τριμμένη γραβιέρα Αμφιλοχίας.
Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες ή ρύζι.