Ανοίγουμε χοντρό φύλλο, κόβουμε με στρογγυλό σκεύος, βάζουμε νερό στα τελειώματα να κολλήσουν, απλώνουμε γαλομυζήθρα και κλείνουμε περνώντας τον πλάστη από πάνω.
Ξανακόβουμε να γίνουν στρογγυλές και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, γυρνώντας κι από τις δύο πλευρές.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!