Σφακιανές πιτούλες



ΣΦΑΚΙΑΝΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ


Υλικά

  • 2 φλ. αλεύρι
  • 1/2 φλ. χλιαρό νερό, 
  • 3 - 4 κ.σ. ελαιόλαδο,
  • λίγη ρακή, 
  • 1 κ.γ. αλάτι,
  • περίπου 500 γρ. αλεύρι
  • περίπου 500 γρ. γαλομυζήθρα


Εκτέλεση

  1. Ανοίγουμε χοντρό φύλλο, κόβουμε με στρογγυλό σκεύος, βάζουμε νερό στα τελειώματα να κολλήσουν, απλώνουμε γαλομυζήθρα και κλείνουμε περνώντας τον πλάστη από πάνω. 
  2. Ξανακόβουμε να γίνουν στρογγυλές και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, γυρνώντας κι από τις δύο πλευρές.
  3. Σερβίρουμε ζεστές με μέλι.


Δημιουργός συνταγής: Μαρια Παπαχαραλαμπους

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget