
ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Εύκολο και νοστιμότατο φαγητό σε λίγα λεπτά!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και σβήνουμε τη φωτιά.
- Ρίχνουμε 500 γρ νουντλς και τα αφήνουμε για 4 λεπτά.
- Ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά 1 κρεμμύδι σε φέτες, 10 μανιτάρια σε λεπτές φέτες, 3 πιπεριές χρωματιστές σε λεπτά μπαστουνάκια και 2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια.
- Τα αφήνουμε να μαλακώσουν λίγο, να είναι τραγάνα και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
- Σκουπίζουμε το τηγάνι, το αφήνουμε να κάψει και προσθέτουμε 500 γρ. καθαρισμένες κατεψυγμένες γαρίδες με ελάχιστο λάδι και ψήνουμε για 1 – 2 λεπτά την κάθε πλευρά.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά, σβήνουμε με σάλτσα σόγιας και προσθέτουμε τα νουντλς με ελάχιστο από το νερό τους.
- Προσθέτουμε 1 κ. σ μείγμα μπαχαρικών κάρυ, 2 κ.σ Chili sauce και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
- Ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκο κρεμμυδάκι, φύλλα μαϊντανού και σουσάμι και σερβίρουμε.

