Ρυζόγαλο



ΡΥΖΟΓΑΛΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζω 1 φλυτζάνα του τσαγιού ρύζι καρολίνα να βράσει με 3 φλυτζάνια νερό και λίγο αλάτι. 
  2. Μόλις τελειώσει το νερό ρίχνω 1 λίτρο γάλα με 4 μεγάλες κουταλιές της σούπας ζάχαρη. 
  3. Έχω κρατήσει λίγο γάλα και λιώνω 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ και δύο βανίλιες. 
  4. Το ρίχνω μέσα στο γάλα με ρύζι που βράζει και ανακάτεμα συνέχεια μέχρι να αρχίσει να πήζει. 
  5. Όχι πολύ, πρέπει να είναι ρευστό. 
  6. Το βάζουμε όπου μας αρέσει και από πάνω κανέλα!


Δημιουργός συνταγής: Stavroula Orgasli

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!