Χοιρινή τηγανιά μέσα σε ψημένο φύλλο τορτίγιας



ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΨΗΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοταρω λιγο το κρεας μεσα σε ελαιολαδο.
Έπειτα προσθετω λεμονι, λιγη μουσταρδα και νερακι κι αφηνω να σιγοβρασει.
Οταν μαλακωσει το κρεατακι μου προσθετω το αλατι.
Οταν εξατμιστει τελειως το νερο, τηγανιζω ετσι ωστε να πιασει κρουστα η τηγανια.
Τελος ψηνω τις τορτιγιες σε ενα πυριμαχο σκευος που τοποθετω αναποδα και το ντυνω με αυτες ωστε να σχηματιστει... πιάτο. 
Καλο ειναι να ντυθει το σκευος με λαδοκολλα.
Γεμιζω τις τορτιγιες με την τηγανια και ριχνω ριγανη.
Το ζουμακι - λαδακι που εχει απομεινει το βαζουμε αφοβα στις τιρτιγιες καθως δεν παθαινουν τιποτα.


Δημιουργός συνταγής: Stella Emmanouil

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!