ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Απλά Θεϊκό!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έψησα ένα φύλλο σφολιάτας κομμένο σε τετράγωνα και τρυπημένο με πιρούνι,
Έφτιαξα μια κρέμα για μιλφέιγ, την έτοιμη στο φακελάκι, και την πάγωσα καλά.
Και έφτιαξα και ένα γκαρνί για από πάνω.
Και μετά τα ένωσα:
Από κάτω ένα φύλλο, κρέμα, φύλλο, σαντιγί και πασπάλισα με άχνη, κανέλα και λίγο τρίμα από τη σφολιάτα.
Εγώ στόλισα με φράουλες και τριμμένο φιστίκι, δεν έβαλα κανέλα.
Εγώ στόλισα με φράουλες και τριμμένο φιστίκι, δεν έβαλα κανέλα.
ΠΗΓΗ: Βασιλική Φαρμάκη