Σε μπολ βάζουμε το κρέας, αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι.
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με λίγο ελαιόλαδο και το κρασί, τα προσθέτουμε στο κρέας και το αφήνουμε για λίγο να μαριναριστεί.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τις πατάτες, τα καρότα, την πιπεριά, αλάτι, ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και λίγη ζάχαρη και το αφήνουμε να καραμελώσει (αυτό το κάνουμε για να γίνει πιο ελαφρύ).
Σε λαδόκολλα βάζουμε το μείγμα με τις πατάτες, το μείγμα κρεμμύδι - σκόρδο, και από πάνω το κρέας και τους κύβους από κασέρι.
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, κλείνουμε σε πουγκί, τα βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε με αντιστάσεις, στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!